Ayşe Ünlüce kadınlara seslendi: Kız kardeşlerim yalnız değilsiniz... Merkezimizle hep yanınızda olacağız

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yaptığı paylaşımla kadınlara seslenerek o merkezi hatırlattı...

HAYAT 08.10.2024, 00:25 08.10.2024, 00:32
Ayşe Ünlüce kadınlara seslendi: Kız kardeşlerim yalnız değilsiniz... Merkezimizle hep yanınızda olacağız

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sosyal medyadan kadınlara seslendiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Şehrimizde hiçbir kadın kendini güvensiz hissetmemeli, yalnız değilsiniz"

"Toplumun gerçek mimarları kadınlar, sevgili kız kardeşlerim; Son dönemde ülkemizde artan kadın cinayetleri, kadına ve çocuklara yönelik şiddet haberleri hepimizi derinden sarstı. Bir insanın hayatının hayallerinin ve umutlarının, böylesine acımasızca sona erdirilmesi, kabul edilebilir bir durum değil. Bu şehrin ilk kadın belediye başkanı olarak, bir hukukçu olarak, hepsinden de öte bir kadın olarak şehrimizde hiçbir kadının kendini güvensiz hissetmesini istemem. Yalnız değilsiniz. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Kimseye anlatamam diye düşünmeyin. Biz buradayız. Sizleri dinlemeye hazırız."

"Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezimiz uzman personeli ile hizmetinizde, her zaman yanınızda olacağız"

Ayşe Ünlüce, "Bu amaçla; sizlere bir kez daha Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezimizi hatırlatmak istiyorum. Alanında uzman personelimiz ve diğer kurum-kuruluşlarla iş birliklerimiz sayesinde, merkezimizden hukuki ve psikolojik destek dahil olmak üzere birçok hizmeti ücretsiz alabileceğinizi lütfen unutmayın. Sizler için düzenlediğimiz güçlendirici eğitimlere katılım da sağlayabilirsiniz. Bizler her bir kadının ve çocuğun yaşam hakkını, geleceğini ve güvenliğini sağlamak için sorumluluk almaya ve adımlar atmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz yakınmak değil, sorumluluk almaktır. Tüm yetkililerden de üzerlerine düşeni yapmalarını bekliyoruz. Biz her konuda işbirliği yapmaya hazırız. Sevgili kadınlar, değerli kız kardeşlerim siz yeter ki kendinizi yalnız hissetmeyin. Her zaman yanınızda olacağız. Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi İrtibat No: 0222 233 08 08" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@