Eskişehir Büyükşehir'den 30 Ağustos kutlamaları... Spor Şenliği, Fener Alayı ve konserler...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü için Porsuk Çayı’nda “Fener Alayı Geçişi”, Spor Şenliği ve konserler gibi etkinlikler düzenleneceğini duyurdu, tüm Eskişehirlileri etkinliklere davet etti.

HAYAT 28.08.2024, 13:45 28.08.2024, 17:05
Eskişehir Büyükşehir'den 30 Ağustos kutlamaları... Spor Şenliği, Fener Alayı ve konserler...

  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türk tarihinin en önemli ve anlamlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenleyeceği muhteşem etkinlikler ile bayramın coşkusunu Eskişehir’e yayacak.

Spor Şenliği 30 - 31 Ağustos'ta 2 gün sürecek

Etkinlikler kapsamında 30 -31 Ağustos tarihlerinde iki gün sürecek Ulusal Veteranlar ve Minikler Spor Şenliği düzenlenecek. Osmangazi Spor Sahası, Kanlıkavak Basketbol Sahası, Kanlıkavak Voleybol Sahası’nda düzenlenecek olan Spor Şenliği’nde sporcular zafer için mücadele edecekler. Müsabakalar 09.30 -12.00 ve 16.30- 19.00 saatleri arasında spor salonlarında gerçekleştirilecek. 

Bir diğer bayram etkinliğinde ise saat 14.30’da Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda bulunan ETİ Sualtı Dünyası’nda “Tünel Akvaryum Sualtı Bayrak Açma Töreni” gerçekleştirilecek. 

Dilek Kavraal ve orkestrasından Zafer Bayramı konseri

Akşam saatlerinde ise 20.30’da Köprübaşı iskeleden başlayacak olan teknelerle “Fener Alayı” geçişi gerçekleştirilecek. Adalar Porsuk Bulvarı’nda Dilek Kavraal ve orkestrası şarkılarla Zafer Bayramı coşkusuna ortak olacak. Dilek Kavraal’ın Eskişehir için hazırladığı “Haydi Eskişehir Olalım” şarkısı seslendirilecek. Eskişehirlilerin her zaman olduğu gibi bu bayramda da büyük katılımı ve coşkusu ile bayram coşkusu zirveye çıkacak.

Senfoni Orkestrası'nın Zafer Bayramı konseri 31 Ağustos'ta

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ise Zafer Bayramı’na özel 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde “Bir Ulus Uyanıyor” konseri düzenleyecek.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@