İnönü Belediyesi 15 Temmuz şehitlerini andı

İnönü'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen programda şehitlerimiz anılırken, İnönü Belediyesi ve Belediye Başkanı Serhat Hamamcı da Eskişehir Vilayet Meydanı'nda programa açılan stant ile katıldı.

HAYAT 16.07.2024, 15:03 16.07.2024, 15:09
İnönü Belediyesi 15 Temmuz şehitlerini andı

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerle demokrasi şehitlerini anarken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Eskişehir Valiliği tarafından Vilayet Meydanı’nda gerçekleştirilen ve binlerce Eskişehirlinin katıldığı programa, İnönü Belediyesi ve İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı da katılarak önemli bir destek verdi. Etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mehteran takımı gösterileriyle devam eden program, Eskişehir halkının milli birlik ve beraberlik ruhunu en üst seviyede yaşamasını sağladı.

Şehitlerimizin kabri ziyaret edildi

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, 15 Temmuz programı kapsamında ilçe kaymakamı Ahmet Yıldız ve kurum amirleri ile birlikte şehitlerimizi anmak amacıyla Şehit Jandarma Asteğmen Ali İhsan Aydın ve Şehit Polis Memuru İbrahim Gülten’in kabirlerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında dualar edilerek, şehitlerin aziz hatıraları yad edildi.

Serhat Hamamcı, 15 Temmuz’un milletimizin demokrasiye olan inancının ve direniş ruhunun simgesi olduğunu belirterek, “Bugün burada toplanarak şehitlerimizi anıyor, demokrasiye, vatanımıza, milletimize ve devletimize olan bağlılığımızı bir kez daha teyit ediyoruz” dedi.

İnönü Belediyesi, etkinlikler boyunca vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu. Serhat Hamamcı, etkinlik alanında vatandaşlarla yakından ilgilenerek onların görüş ve önerilerini dinledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@