Vali Aksoy Çifteler'de muhtarlarla buluştu

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, her ay bir ilçede yaptığı Muhtarlar Toplantısı'nı son olarak Çifteler'de gerçekleştirdi, kurum müdürleri le birlikte muhtarların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

HAYAT 08.08.2024, 10:59 08.08.2024, 11:06
Vali Aksoy Çifteler'de muhtarlarla buluştu

Eskişehir Valisi  Hüseyin Aksoy, her ay bir ilçede yaptığı Muhtarlar Toplantısı'nı kurum müdürlerinin katılımıyla bu ay Çifteler'de gerçekleştirdi.

Muhtarların talep ve sorunları dinlendi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde ilk defa seçilen veya yeniden seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar dileyen Vali Aksoy toplantıda yaptığı konuşmada, "Her ay yapılan bu toplantılar vesilesiyle muhtarlarımızla, il ve ilçe müdürlerimizle beraber oluyoruz. Görev yaptıkları mahallelerde vatandaşlarımızın teveccühleriyle o mahalleye hizmet etmek üzere seçimle işbaşına gelmiş mahalle muhtarlarımız, mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızla devletimizin arasında adeta bir köprü vazifesi görevi görüyorlar. Sizlerin, bizlere ilettiği talep ve istekler biliyoruz ki vatandaşımızın daha rahat bir yaşam sürmesi içindir. Bu yüzden bizlere doğrudan ileteceğiniz istek ve taleplere büyük önem veriyoruz. Bizlere iletilen bu sorunları ve sıkıntıları her zaman çözüme ulaştırma gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Aksoy, muhtarların talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Zehra Konakcı ile ilçedeki yatırımları ve çalışmaları konuştu

Vali Hüseyin Aksoy, ayrıca Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı'ya iade-i ziyarette bulundu. Aksoy, Konakcı'dan ilçede devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Şehit ailesine ziyaret

Vali Hüseyin Aksoy, Şehit Polis Memuru Harun Karabulut'un Çifteler Yenidoğan Mahallesinde yaşayan ailesini de ziyaret etti. Şehidimizin annesi Fatma Karabulut, kardeşi Semra Avcı ve kızı Gülsu Avcı ile görüşen Vali Aksoy, şehidimiz için dua ederek aileye sağlıklı ömürler diledi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@