Eskişehir'de Engelsiz Filmler Festivali başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Engelsiz Filmler Festivali, 12-13 Ekim tarihlerinde Cineverse Espark’ta ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak.

SANAT 08.10.2024, 17:00 08.10.2024, 17:02
Eskişehir'de Engelsiz Filmler Festivali başlıyor

Puruli Kültür Sanat tarafından düzenlenen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, “Engelsiz Filmler Festivali” 12-13 Ekim tarihlerinde Eskişehir’de sinemaseverler ile buluşuyor.

17 filmlik bir seçkiyle Cineverse Espark’ta gerçekleşecek etkinliğin programında Ulusal Uzun Film Yarışması ve Kısa Film Yarışması’nda ödül alan filmlerin yanı sıra Eskişehir’de ilk kez izleyici karşısına çıkacak yapımlar da yer alıyor.

Hayal Ortağım uygulaması ile sesli betimlemeli olarak takip edilebilecek ve engelleri aşacak olan etkinlikte, tüm filmlerde ayrıntılı altyazı da yer alıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, festivalin kapsayıcı doğası ile çok özel bir etkinlik olduğunu belirterek, “Erişilebilirlik ve sanatın toplumun her kesimi için ulaşılabilir olması çok önemli. Bu anlamda tüm sinemaseverleri engelleri aşan Engelsiz Filmler Festivali’ne davet ediyorum.” dedi.

Gösterim takvimi ve filmler hakkında ayrıntılı bilgiler https://engelsizfestival.com/tr/2024/gosterim-takvimi adresinden takip edilebilecek.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@