Sivrihisar'daki festivalde Tuğçe Kandemir rüzgarı

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Tuğçe Kandemir unutulmaz bir konser verdi. 

SANAT 06.07.2024, 13:42 06.07.2024, 13:49
Sivrihisar'daki festivalde Tuğçe Kandemir rüzgarı

Eskişehir Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Tuğçe Kandemir Sivrihisar’da unutulmaz bir konser verdi. 

Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan Tuğçe Kandemir Sivrihisarlıları coşturdu. Açık Hava Heykel Müzesi festival alanında sahneye çıkan ve unutulmaz bir gece yaşatan Tuğçe Kandemir sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tuğçe Kandemir’in sevenleri söylenen şarkılara eşlik ederek festival alanını coşturdu.

Ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir konseri öncesinde Efsane 90’lar sahne alarak unutulmaz şarkıları seslendirdiler. Efsane 90’lar ekibinde Murat Makar, Seçil, Zafer Peker, Taner ve Hazal sahne aldı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci düzenlenen konserlerde “Sivrihisar bugün bir başka güzel. Tüm hemşerilerimize ve festivalimize gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bugün Sivrihisar sizlerle güzel. Sivrihisar’ımıza gelerek sahne alan Efsane 90’lar ekibine ve Tuğçe Kandemir’e çok teşekkür ediyorum. Bizlere unutulmaz bir gece yaşattılar” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@