AK Parti'de Tepebaşı için görevi devraldı... "15 yaşımdan beri..."

AK Parti'de Tepebaşı'nın yeni ilçe başkanı Muhammed Ali Kaya görevi Emre Aydın'dan devraldı. 

SİYASET 10.07.2024, 17:03 10.07.2024, 17:12
AK Parti'de Tepebaşı için görevi devraldı... "15 yaşımdan beri..."

Eskişehir'de AK Parti'de Tepebaşı'nın yeni ilçe başkanı Muhammed Ali Kaya görevi Emre Aydın'dan devraldı. 

Muhammed Ali Kaya, AK Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini teşkilat üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı toplantıyla devraldı. 

Toplantıda söz alan Emre Aydın, 1 buçuk yıl boyunca sürdürdüğü görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzünü yere eğmemek için elinden gelen kuvvetle sürdürdüğünü söyledi. 

"Henüz 15 yaşındayken AK Parti teşkilatının kuruluş çalışmalarındaydım"

Aydın'dan görevi devralan Muhammed Ali Kaya da, henüz 15 yaşındayken AK Parti'nin Eskişehir teşkilatını kurmak için çabaladığını kaydetti.

Eskişehir'in her mahallesinde bulunduğunu aktaran Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teşkilatın her kademesinde 2006-2007 yılları arasında Gençlik Kolları'nda çalıştım, diğer kademelere de destek verdim. Öncelikle ilçe başkanlarıma ve Emre başkanıma bu görevi layıkıyla üstlendiği için, yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Amaç yanlışsa, sonuç da her zaman yanılgıdır. İl Başkanı'mızın amacı Eskişehir, bizim de amacımız Tepebaşı diyoruz. İnşallah mahallelerimizden başlayarak bu bayrağı en ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. "

Toplantıya teşkilat üyelerinin yanı sıra Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, Eskişehir Teşkilat Başkanı Atakan Tetik  ve İl Sekreteri Sevda Şenoturan katıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@