Ayşe Ünlüce: Eskişehir esnafından bir ricam var...

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'den açıklama: Eskişehir esnafından bir ricam var...

SİYASET 03.05.2024, 13:46 03.05.2024, 13:55
Ayşe Ünlüce: Eskişehir esnafından bir ricam var...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı’nda kaldırım işgali denetimi yaparken, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'den de konuyla ilgili bir açıklama geldi. 

“Şehrimizin değerli esnafından bir ricada bulunmak istiyorum..."

Zabıtanın bu konuda denetimlerine devam edeceğini belirten ve esnafa yönelik çağrıda bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Şehrimizin değerli esnafından bir ricada bulunmak istiyorum. Dükkanlarınızın önündeki mevcut kullanımları başta yaşlılar, engelliler ve bebek arabalı ebeveynler olmak üzere tüm hemşehrilerimizin geçişlerini kolaylaştıracak şekilde yeniden düzenleyelim. Çünkü kaldırımlar hepimizin.  Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımızda bulunan cadde ve bulvarlardaki denetimlerimizi artıracağımızın bilinmesini isterim” dedi.

"İlk ziyaretlerde esnafımız uyarıldı, işgaliyenin devam etmesi halinde işlem yapmak zorundayız"

Esnaftan bu konuda hassasiyet beklediğini söyleyen Ayşe Ünlüce, “Zabıta ekiplerimiz ilk ziyaretlerinde esnafımızı bu konuda uyarmakta, işgaliyenin devam etmesi halinde de Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapmak zorundadır. Bir arada yaşama kültürüne saygının üst seviyede olduğu şehrimizde, siz değerli esnafımızın da bu konuya hassasiyet göstereceğine inanıyor, hepinize bereketli kazançlar diliyorum" dedi. 

Yorumlar (1)
Mehmet Alpaydın 6 ay önce
Şehir içinde ve yeni gelişmekte olan semtlerde kaldırımlar esnafın işğaline uğramış durumdadır.
Kamu ya ayrılmış kaldırım ve sokaklarımızın bu işğalden korunması belediyelere düşmektedir.
En önemlisi de: ruhsatların denetlenmemeli DİE. Ruhsatsız çalışan bir çok iş yeri düğün davet salonu bulunmaktadır. Bu durumda vergi kaçağında olmaktadır.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@