Ayşe Ünlüce: Şehrimizi ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz

Eskişehir'deki muhtarlarla bir araya geldiği toplantılara devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, son olarak Alpu ilçesinin muhtarları ile bir araya geldi.

SİYASET 01.10.2024, 16:28 01.10.2024, 16:44
Ayşe Ünlüce: Şehrimizi ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz

Alpu ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldiler. Muhtarların taleplerini dinleyen Ünlüce, sorunların çözümü konusunda muhtarlarla ortak hareket edeceklerini söyledi. 

Alpu ilçesinde bulunan mahallelerin muhtarları Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

Ünlüce, 31 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Toplantıda Ünlüce’ye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen eşlik etti. 

"İlçelerin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceğiz"

Ayşe Ünlüce, Alpu’da büyük bir altyapı çalışması yaptıklarını hatırlatarak, ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.  Muhtarlar da Ünlüce’ye gösterdiği yakın ilgi ve nazik misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde başarılar dilediler. 

"Şehrimizi ortak akıl ile yönetmeye devam edeceğiz"

Ayşe Ünlüce, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda da, "Karar alma süreçlerinde muhtarlarımız ile iş birliğine büyük önem veriyoruz. Son olarak Alpu muhtarlarımızla meclis salonumuzda bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. Şehrimizi ortak akıl ile yönetmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımıza katılımları ve destekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@