Ayşen Gürcan: Eskişehir'deki elim olay bir kez daha gösterdi... Bu konuya aklı selimle yaklaşmalıyız

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan'dan Eskişehir'de yaşanan ve Türkiye'yi sarsan saldırı olayıyla ilgili açıklama...

SİYASET 13.08.2024, 16:23
Ayşen Gürcan: Eskişehir'deki elim olay bir kez daha gösterdi... Bu konuya aklı selimle yaklaşmalıyız

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir'de yaşanan ve Türkiye'yi sarsan 18 yaşındaki saldırganın 5 kişiyi bıçakladığı olayla ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. 

Ayşen Gürcan açıklamasında, "Dün şehrimizde yaşanan elim olay hepimizi derinden üzdü. 18 yaşındaki bir genç, internet ortamındaki bir oyundan etkilenerek; Eskişehir sokaklarında elinde bıçak ile dehşet saçtı. Bildiğiniz gibi çocuklarımızın ve gençlerimizin ahlak yapısını ve ruh sağlığını olumsuz etkileyen bir oyun geçenlerde mahkeme kararıyla yasaklamıştı. Maalesef bunu bir siyasi rant malzemesi olarak kullanmak isteyen bazı gruplar, alınan bu karara karşı eleştirilerde bulunmuştu. Yaşanan bu hadise, konuya siyasi mülahazalardan bağımsız olarak toplumumuzun ve neslimizin selameti için aklım selim ile yaklaşılması gerektiğini ve sanal ortamın denetlenmesinin, gençlerimizi koruyacak önlemlerin alınmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Olayın yaşandığı ilk andan itibaren valimiz, emniyet güçlerimiz ve ilgili kurum yöneticilerimiz tarafından konunun tüm boyutlarını ortaya çıkarmak ve gerekli olan tedbirleri almak için çalışmalar aralıksız yürütülüyor. Bir daha böyle vahim olayların yaşanmaması için ilgili tüm birimlerle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle elim olayda yaralan hemşehrilerimize Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@