Eskişehir'de CHP'nin eski il yöneticilerinden Bilgaip Beşkardeşler hayatını kaybetti

Eskişehir'de CHP'nin eski il yöneticilerinden Bilgaip Beşkardeşler hayatını kaybetti. Bilgaip Beşkardeşler yarın (3 Ekim) uğurlanacak.

SİYASET 02.10.2024, 23:27 02.10.2024, 23:31
Eskişehir'de CHP'nin eski il yöneticilerinden Bilgaip Beşkardeşler hayatını kaybetti

Eskişehir'de CHP'nin eski il yöneticilerinden Bilgaip Beşkardeşler hayatını kaybetti. 

Bilgaip Beşkardeşler'in yarın (3Ekim) öğle namazına müteakip Mahmud Sami Ramazanoğlu Camii'ndeki cenaze töreni sonrası Asri mezarlığına defnedileceği belirtildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de yaptığı paylaşımda, "Partimizin emektarlarından, değerli aile dostumuz Bilgaip Beşkardeşler’in vefatından büyük üzüntü duyuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da yayınladığı mesajda, "Cumhuriyet Halk Partimizin geçmiş dönem il yöneticilerinden, Eskişehirspor'a uzun yıllar emek vermiş Bilgaip Beşkardeşler'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan vefat haberi ile ilgili paylaşımında, "Partimiz CHP’nin önceki dönem il yöneticilerinden, #Eskişehirspor camiamıza uzun yıllar emek veren, değerli arkadaşım Bilgaip Beşkardeşler’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Beşkardeşler ailemizin acısını paylaşır, başsağlığı ve dayanma gücü dilerim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@