Odunpazarı Belediyesi'nde çok uzun süredir beklenen istifa geldi!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt'un uzun yıllardır Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan, "sağ kolu" olarak görülen ve son seçimden sonra Belediye Başkan Yardımcısı da olan Şenol Durur'un istifa ettiği öğrenildi. 

SİYASET 07.10.2024, 18:08 07.10.2024, 18:12
Odunpazarı Belediyesi'nde çok uzun süredir beklenen istifa geldi!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt'un uzun yıllardır Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan, "sağ kolu" olarak görülen ve son seçimden sonra Belediye Başkan Yardımcısı da olan Şenol Durur yıllardır Eskişehir'in en tartışmalı ve eleştirilen bürokratlarından biri olarak gündemdeydi. 

Daha önce de Odunpazarı'nda yaşanan çeşitli olaylar ve kamuoyunda yaşanan tartışmalar sonrasında birçok kişi tarafından hakkında istifa çağrıları açıklamaları yapılan Şenol Durur, son olarak hakkında açılan bir dava ile yeniden kamuoyunda gündeme gelmiş ve bu defa Kazım Kurt'un Şenol Durur'un istifasını isteyip istemeyeceği de tartışılmaya başlamıştı. 

Geçtiğimiz günlerde x.com hesabından, "Başlangıç muhtemelen her şeyden zordur, ama dayanın, her şey sonunda iyi olacak... Van Gogh" diye yaptığı paylaşım sonrası, Şenol Durur'un istifa edeceği yorumları daha çok konuşulmaya başlamıştı. 

Şenol Durur'un bugün istifasını Kazım Kurt'a sunduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@