Ayşe Ünlüce'den Eskişehirspor çağrısı

Bu hafta sahasında ilk maçına çıkacak Eskişehirspor için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce tüm Eskişehirlilere bir çağrıda bulundu...

SPOR 17.10.2024, 12:49
Ayşe Ünlüce'den Eskişehirspor çağrısı

Bu hafta sahasında ilk maçına çıkacak Eskişehirspor için Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sosyal medya hesaplarından bir çağrıda bulundu.

Belediye olarak şehri bayraklarla donatmaya başladıklarını belirten Ünlüce, tüm Eskişehirlilerden de camlarına, balkonlarına, dükkanlarına bayraklar asmasını istedi.

Seçim döneminde Eskişehirspor'a imkanları ölçüsünde destek olacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ilk maç öncesi şehrin havaya girmesi için şehrin ana arterlerine dev Eskişehirspor bayrakları astırıyor. Eskişehirspor taraftarının kullandığı sözler ile 60 metrekarelik bayraklar hazırlatan Ünlüce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da şehre birlik, beraberlik çağrısında bulundu. 

"Belediye olarak şehri Eskişehirspor bayrakları ile donatacağız, tüm Eskişehirlileri de camlarına, balkonlarına, dükkanlarına Eskişehirspor bayrağı asmaya davet ediyorum"

Ünlüce "Anadolu efsanesi Eskişehirspor'a gönül vermiş değerli hemşehrilerim, bu hafta sonu oynanacak maç öncesi şehrin bayraklarla donatılması için haftalardır gelen taleplere elbette karşılıksız kalamazdık. 60 metrekarelik Eskişehirspor bayraklarımız bugün elimize ulaştı ve en kısa sürede caddelerdeki yerini alacak. Tüm şehri camlarına, balkonlarına, dükkanlarına Eskişehirspor bayrağı asmaya davet ediyorum." diyerek tüm şehri camlarına, balkonlarına, dükkanlarına Eskişehirspor bayrağı asmaya davet etti.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca her sezon olduğu gibi Cumartesi günkü maç için şehrin çeşitli noktalarından Atatürk Stadyumu'na ring seferleri düzenleyeceğini duyurdu.

Maç günü stadyuma ücretsiz otobüs seferleri de düzenlenecek 

Yapılan açıklamada Cumartesi günü 17.00 itibariyle 3 ayrı noktadan stadyuma Eskişehirspor taraftarı için otobüs seferleri düzenlenecek. Vatandaşlar ring güzergahlarına belediyenin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilecekler.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@