İnönü'de büyük final... Şampiyon belli oldu

İnönü Belediyesi'nin düzenlediği 8. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası büyük bir final heyecanına sahne oldu. 27 takım ve 270 sporcunun mücadele verdiği turnuvanın finalinde Bozkurtlar ve Erenköyspor'un karşı karşıya geldiği çekişmeli maçta şampiyonu penaltılar belirledi. Bozkurtlar turnuvanın şampiyonu oldu.

SPOR 11.08.2024, 12:42 11.08.2024, 13:01
İnönü'de büyük final... Şampiyon belli oldu

Eskişehir'de İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçede yine büyük bir heyecanla takip edilen 27 takımın yarıştığı 8. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası çok heyecanlı bir final maçıyla tamamlandı ve şampiyon belli oldu. 

Final maçına büyük ilgi

27 takım ve 270 sporcunun mücadele verdiği turnuvanın final maçına ilçe sakinleri de büyük ilgi gösterdi ve takımlara destek oldu. 

Final maçı ve kapanış programına İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, İnönü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin, Eskişehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Seval Duman, Eskişehir Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Hasan Kalın, protokol üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Çekişmeli final... Şampiyon penaltı atışlarıyla belli oldu

Dostluk ve kardeşlik ortamında, spora ve spor faaliyetlerine destek vermek amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvasının final maçında Bozkurtlar ve Erenköyspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen final maçında normal süresi 6 - 6 biten maçı penaltılarla 4 - 3 kazanmayı başaran Bozkurtlar turnuvanın şampiyonu oldu.

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, turnuvayı büyük bir dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleştirdiklerini, İnönü'de spora ve sportif faaliyetlere her zaman destek verdiklerini ifade ederek, "Organizasyonda tüm emeği geçenleri, dostça mücadele eden bütün takımları ve turnuvaya renk katan hemşehrilerimizi tebrik ediyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@