Tepebaşı Belediyesi açık havada sporla buluşturuyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz eğitimleri, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

SPOR 29.07.2024, 13:23 29.07.2024, 13:25
Tepebaşı Belediyesi açık havada sporla buluşturuyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin kent halkının sağlıklı bir ortamda spor ile buluşması amacıyla düzenlediği etkinlikler sürüyor.

Açık havada düzenlenen sabah egzersizleri vatandaşların yoğun katılımı ile zumba, yoga ve sabah sporu olmak üzere 5 farklı noktada gerçekleştiriliyor. Haftanın 4 günü düzenlenen egzersiz programları, uzman spor eğitmenleri eşliğinde devam ediyor. Sabah egzersizleri Salı ve Perşembe günleri 09.30’da Kumlubel Mahallesi Aydınlı Sokak’ta, 10.00’da M. Abdülcemil Kırımoğlu Parkı’nda, Çarşamba ve Cuma günleri 10.00’da Şeker Mahallesi Şeker Parkı’nda sürüyor.

Hafta sonu zumba ve yoga

Zumba etkinliği her Pazar günü 12.30’da Özdilek yanı koruluk alanda yapılıyor. Yoga ise Özdilek yanı koruluk alanda her Pazar 12.30’da gerçekleştiriliyor. Her Cumartesi günü 10.00’da Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı yoga yapılıyor.

Katılımcılar uzman spor eğitmenleri eşliğinde yapılan etkinliklerde, açık havada spor yapmanın keyfini yaşarken Tepebaşı Belediyesi’ne de teşekkür ediyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@