AK Parti Eskişehir'de dangalak yobazlardan kurtulmalı! "Mevzu hijyenik ped değil!" - Deli Deliyle

Deli Deliyle yeni programıyla yayında! Hakkı Kutlu ve Onur Çavuşoğlu'nun hazırladığı Deli Deliyle'nin yeni programında Eskişehir gündemindeki o konu ve tartışma konuşuldu...

PROGRAMLAR 11.08.2024, 18:31 11.08.2024, 18:45

Deli Deliyle yeni programıyla yayında! Hakkı Kutlu ve Onur Çavuşoğlu'nun hazırladığı Deli Deliyle'nin yeni programında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara ücretsiz hijyenik ped dağıtma kampanyası ve Eskişehir'deki bazı AK Parti'li kişilerin bunun duyurulmasına tepki göstermesi konuşuldu. 

AK Parti'de bazı kişiler kadınlara ücretsiz hijyenik ped dağıtılmasını ve bunun duyurulmasını neden "mahremiyete saygısızlık" olarak yorumluyor ve karşı çıkıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan böyle tepkileri gerçekten olumluyor mu, yoksa tepki gösterenler Erdoğan'ı hiç mi anlamamışlar?

Yaşanan tartışmaların AK Parti içindeki ve CHP'lilerdeki yansımaları ne oldu? Eskişehir'deki kadınlar bu konuda neler düşünüyor?

AK Parti Eskişehir'de nerede yanlış yapıyor? Yaşanan bu durum ve bazı AK Partililerin gösterdikleri tepkiler Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye zarar mı verdi, yoksa popülaritesini ve aldığı desteği arttırdı mı?

Programı aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. En son programlarımızdan anında haberdar olmak için Youtube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın... 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@