Korona virüs laboratuvarda mı üretildi? ABD'den yeni açıklama

Korona virüsün meydana gelme sebebiyle ilgili araştırmalar yürüten ABD istihbarat topluluğu yeni açıklamalarda bulundu...

SAĞLIK 28.08.2021, 11:09
Korona virüs laboratuvarda mı üretildi? ABD'den yeni açıklama

ABD'li yetkililer, Dünya genelinde 4,4 milyon insanın ölümüne neden olan korona virüsün kaynağı hakkındaki soruların çözüme kavuşmasına yalnızca Çin'in yardımcı olabileceğini söyledi. Bu konuda ABD Baskani Joe Biden90 günlükaraştırmalar yürüten ABD istihbarat Dairesi, "Covid-19'un kökeni hakkında kesin bir değerlendirmeye ulaşmak için Çin'in işbirliğine ihtiyaç duyulacağını" aktardı.

ABD Ulusal İstihbarat Dairesi tarafından yayınlanan bir rapor ile, korona virüsün laboratuvar sızıntısı olma teorisi hakkında yeni ayrıntılar ortaya konuldu. Yayınlanan raporda istihbarat topluluğu, korona virüsün biyolojik silah olarak geliştirildiği sonucuna varmadığını aktardı.

ABD İstihbarat Dairesi, raporda, Covid-19'un bir Çin laboratuvarında meydana gelme konusundaki tartışmayı daha fazla bilgi olmadan çözemeyeceğini söyledi. Raporda, analistlerin Çin'den klinik örnekler ve en erken vakalarla ilgili epidemiyolojik veriler gibi bilgilere ihtiyaç duyduğu sonucuna varıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@