Ahmet Ataç'tan CHP'lilerle birlikte Ankara çıkarması

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi ve Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ankara’da bir dizi temasta bulundu. Ataç ve beraberindekiler TBMM'de CHP grup toplantısına da katıldı, Özgür Özel ile görüştü.

SİYASET 28.05.2024, 17:14 28.05.2024, 17:22
Ahmet Ataç'tan CHP'lilerle birlikte Ankara çıkarması

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi ve Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ankara’da bir dizi temasta bulundu. Ahmet Ataç ve beraberindeki heyet ilk olarak Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi, yönetimleri ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve seçilen Tepebaşı Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Ankara’ya gitti.
 

Anıtkabir'i ziyaret ettiler

Ankara temaslarında ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden Başkan Ataç ve beraberindeki heyet, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkarak minnet duygularını iletti. Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM ziyaretinde bulunan Başkan Ataç ve beraberindeki heyet, CHP grup toplantısına katılarak CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i dinledi.

Ataç CHP Genel Merkez yöneticileri ile bir araya geldi, Tepebaşı’nın çalışmalarını anlattı

Grup toplantısının ardından ise Eskişehir heyeti CHP Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır, Murat Emir ve CHP TBMM İdare Amiri Uğur Bayraktutan’ı odalarında ziyaret etti. Ahmet Ataç burada Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarından ve örnek projelerinden bahsetti.

Özgür Özel ile buluştular

Ahmet Ataç ve beraberindeki heyet daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile TBMM önünde bir araya geldi. CHP Lideri Özel, TBMM bahçesinde Eskişehir heyeti ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@