AK Parti'den Eskişehir'de "Türkiye Buluşması"

AK Parti'nin "Türkiye Buluşmaları" programı Eskişehir'de de sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

SİYASET 13.09.2024, 15:35 13.09.2024, 15:42
AK Parti'den Eskişehir'de "Türkiye Buluşması"

AK Parti'nin "Türkiye Buluşmaları" programı bir otelde gerçekleştirildi. Buluşmaya AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof.Dr. Ayşen Gürcan ve İdris Nebi Hatipoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili ve İl Koordinatörü Ayhan Salman, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, yaptığı konuşmada, vatandaşlarla birebir temas kurup, onların gündelik sorunlarını, beklentilerini ve önerilerini ilk ağızdan dinleyip, çözüm üretmek istediklerini söyleyerek, AK Parti'nin bugüne kadar ortaya koyduğu söylem ve eylemlerle sorunun değil hep bir çözümün parçası olduğunu belirtti. Dönmez, "Siyaset sadece seçim zamanlarında vatandaşın kapısını çalmak değildir. Bizler milletin verdiği yetkiyle millet için varız. İşte bu yüzden sizlerle düzenli olarak buluşmak sizlerin sesine her daim kulak vermek, halkımızın iradesini kesintisiz bir şekilde işletilmesine katkı sağlayacaktır. Hep birlikte daha güçlü, daha adil ve daha refah dolu bir Türkiye inşa etmek için birbirimizi anlamak, dinlemek ve çözüm odaklı çalışmak zorundayız. Bu buluşmaların en önemli hedeflerinden biri de birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir" dedi. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan da, "Eskişehir’in tüm sorunları hep birlikte istişare edecek, çözüm yollarını ortak akılla belirleyeceğiz" dedi. 

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak da Eskişehir'e AK Parti hükümetleri tarafından son 20 yılda yapılan yatırım ve destek tutarının yaklaşık 70 milyar lira olduğuna dikkati çekerek, il genelinde yatırımların durmadan sürdüğünü söyledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@