AK Parti Eskişehir milletvekilleri ve il başkanı ile Genel Merkez'de özel toplantı

AK Parti Eskişehir milletvekilleri ve il başkanı AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile özel bir toplantı gerçekleştirdi.

SİYASET 04.09.2024, 20:49 04.09.2024, 21:00
AK Parti Eskişehir milletvekilleri ve il başkanı ile Genel Merkez'de özel toplantı

AK Parti Eskişehir milletvekilleri Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Fatih Dönmez ve Nebi Hatipoğlu ile AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, AK Parti Genel Merkezi'nde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya geldi, Eskişehir ile ilgili konuların yapılan toplantıda masaya yatırıldığı öğrenildi. 

Erkan Kandemir toplantıyla ilgili paylaşımında, "Eskişehir Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik" dedi.

Prof.Dr. Ayşen Gürcan yapılan toplantıyla ilgili paylaşımında, "Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'i ziyaret ederek, şehrimiz ve teşkilatımıza dair istişarelerde bulunduk . Değerli başkanımıza misafirperverliği için teşekkür eder, toplantımızın teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerine yer verdi. 

Nebi Hatipoğlu da yaptığı paylaşımda, "Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile birlikte, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’i ziyaret ettik. Şehrimiz ve teşkilatımızla ilgili verimli istişarelerde bulunduk. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliği için şükranlarımı sunar, toplantımızın teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi. 

AK Parti İl Başkanı Albayrak'ın Kandemir ve milletvekillerinin paylaşımlarını sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@