Ayşe Ünlüce "akraba ataması" iddialarına cevap verdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, AK Partililerin "akraba atamaları" iddialarına ve sorularına cevap verdi... 

SİYASET 17.05.2024, 14:02 17.05.2024, 14:07
Ayşe Ünlüce "akraba ataması" iddialarına cevap verdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son toplantısında AK Parti grubunun sorularını da cevapladı. 

"Bahsi geçen arkadaşlarımızın tamamı burada çalışırken evlendi"

AK Partililerin sosyal medyada gündeme getirilen "akraba atamaları" iddiaları ile ilgili sorusuna, "Geçen gazetelerde de okudum. O bahsi geçen arkadaşlarımızın tamamı burada işe başlamıştır, burada çalışarak evlenmiştir. Hiç kimse burada birbirinin işe sokulmasına vesile olmamıştır. Onu da burada açıklamış olayım" dedi. 

"Eskişehirlilerin vicdanına bırakıyorum"

Ayşe Ünlüce ayrıca, "Akrabalık ilişkileri nedeniyle yükselme olup olmaması konusunda da yine Eskişehirlilerin vicdanına bırakıyorum. Zaten belli atamalar için belli süreler gerekmekte. Hiç disiplin cezanız olmayacak, üniversite mezunu olacaksınız, o görevde belirli yıllarda çalışmış olacaksınız. Bir sıkıntı varsa bunlar iptal edilirdi zaten. Çünkü biz her sene Sayıştay denetiminden, sık sık mülkiye müfettişlerinin denetiminden geçiyoruz, ve her şikayette de pekçok müfettiş tarafından denetleniyoruz" diye konuştu. 

Yorumlar (1)
Rıdvan sezer 3 hafta önce
Vatandaşlar olarak şehir hastanesi den kalkan 23vavi dolmuş. Saatinde gelmiyor cok müşteri alıyor laf söylediği miz saman inin diyorlar otobüs atdıdistiyoruz. Mavi 23dolmuşdan

Gelişmelerden Haberdar Olun

@