Ayşe Ünlüce: "Kibirlenmeden, kırmadan..."

CHP Eskişehir İl Danışma Kurulu toplandı. Ayşe Ünlüce, toplantıyla ilgili paylaşımında, "31 Mart’ta halkımızın bizlere verdiği anahtarı kullanarak, kibirlenmeden, kırmadan, hemşehrilerimizle her zaman iç içe olarak çok çalışacağız" dedi.

SİYASET 06.07.2024, 22:06 06.07.2024, 22:12
Ayşe Ünlüce: "Kibirlenmeden, kırmadan..."

CHP Eskişehir İl Danışma Kurulu toplandı. CHP Parti Meclisi Üyesi Melisa Uğraş, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda CHP'nin Eskişehir'deki çalışmaları ve geleceği konuşuldu, tartışıldı. 

Ayşe Ünlüce, İl Danışma Kurulu toplantısı ile ilgili sosyal medyadaki paylaşımında, "“Güzel günler göreceğiz çocuklar Motorları maviliklere süreceğiz!” PM Üyemiz Melisa Uğraş, İl Başkanımız Talat Yalaz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin birbirinden kıymetli üyelerinin katılımıyla İl Danışma Kurulu Toplantımızı düzenledik. 31 Mart’ta halkımızın bizlere verdiği anahtarı kullanarak, kibirlenmeden, kırmadan, hemşehrilerimizle her zaman iç içe olarak çok çalışacağız" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@