Ayşe Ünlüce: Tüm belediye başkanlarımızla iş birliği yapacağız

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve Han Belediye Başkanı Bekir Belceli ile yaptıkları ziyaretlerde bir araya geldi, ilçelerde yapılan çalışmaları görüştü.

SİYASET 23.08.2024, 01:17 23.08.2024, 01:27
Ayşe Ünlüce: Tüm belediye başkanlarımızla iş birliği yapacağız

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile yaptıkları ziyaretlerde bir araya geldi. 

Ayşe Ünlüce ziyaretlerle ilgili paylaşımında, "Şehrimizi, ilçelerimizi daha ileriye taşımak için tüm belediye başkanlarımız ile iş birliğine büyük önem veriyoruz. İnönü Belediye Başkanımız Serhat Hamamcı ve Han Belediye Başkanımız Bekir Belceli ile bir araya gelerek ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilgili görüştük. İnönü'de mandacılığı geliştirmek, Han'da ise Yazılıkaya üzerine başkanlarımız ile verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde iş birliklerimizi daha da güçlendireceğiz. Ziyaretleri için Serhat Başkan ve Bekir Başkan'a teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

İnönü Belediyesi'nden ziyaretle ilgili yapılan yapılan paylaşımda da, "Başkanımız Sn. Serhat Hamamcı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ayşe Ünlüce’ye nezaket ziyaretinde bulundu. İlçemiz ile ilgili çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ayşe Ünlüce’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@