Destici, Ayşe Ünlüce'yi çiçeklerle ziyaret etti... Ziyarette ne konuştular, hangi mesajları verdiler?

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti...

SİYASET 10.06.2024, 16:54 10.06.2024, 18:05
Destici, Ayşe Ünlüce'yi çiçeklerle ziyaret etti... Ziyarette ne konuştular, hangi mesajları verdiler?

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP İl Başkanı Taha Baksan, Günyüzü Belediye Başkanı Hidayet Özmen, BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Tepebaşı Meclis Üyesi Ahmet Ulupınar, BBP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hızır Ayık ve partililer Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti. 

Konuklarını makamda ağırlayan Ayşe Ünlüce ve Destici, ziyaret sonrası belediye binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. 

Destici: "Birlikte ve dayanışma içinde olduğumuzda birçok konunun çözümü daha kolay olacaktır"

BBP Genel Başkanı Destici, “Bizim bugünkü ziyaretimiz aynı zamanda bir hayırlı olsun ziyaretiydi. İçeride hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ama bir kere de siz değerli kıymetli basın mensuplarımızın önünde de bunu dile getirmek istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ve başarılar diliyorum. Eskişehir’de bir hanımefendinin büyükşehir belediye başkanı olarak seçilmiş olmasından da memnuniyet duyduğumuzu da ayrıca ifade etmek istiyorum. Kendisi zaten daha önce de genel sekreterlik görevinde de bulunduğu için yani belediyemizin tamamına da, bütün hizmet alanlarına da vakıf. Ben başarılı olacağına da inanıyorum, başarılar diliyorum. Eskişehir’imiz için ve tüm insanımız için başta şehir merkezimiz olmak üzere ilçelerimiz içinde hayırlı olsun. Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanlarıyla ilgili çalışmalarını en üst seviyede yerine getireceğine inanıyorum. Yaptığımız görüşmelerde de bunu görmüş olmaktan da büyük memnuniyet duydum. Kendileriyle birlikte ve dayanışma içinde olduğumuzda birçok konunun çözümü daha kolay olacaktır. Ben de Ankara’da burada üzerimize düşen bir konu varsa hem şahsım hem camiamız olarak memleketimiz için memleketimizin insanı için her zaman destek olmaya gayret göstermeye elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum.” dedi. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Destici, "Cumhur İttifakı olarak CHP'li belediyeleri ziyaret ediyorsunuz. Bu siyasette bir yumuşama anlamına geliyor mu? Buna siz de katılıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Bizim kırmızı çizgimiz ne? Terör ve şiddet. Teröre bulaşmış sözde partilerin yetkilileriyle görüşmüyorum ya da belediyelerini ziyaret etmiyorum. Bunun dışında kalan hangi siyasi partiye mensup olursa olsun, ister Cumhuriyet Halk Partisi, ister İYİ Parti, zaten ittifakımızda olan belediyeleri doğal olarak ziyaret ediyorum, bunları da ziyaret ediyorum."

Ünlüce: "Ortak sevdamız her zaman Türkiye ve Eskişehir"

Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Ayşe Ünlüce de, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici’yi ağırladık. Tabi gündemimizde öncelikle Eskişehir vardı. Biraz da Günyüzü üzerinde konuştuk. Özellikle Günyüzü Belediye Başkanımızın ve meclis üyemizin de yer aldığı ziyarette yollar, altyapı ve muhtarlıklarla ilgili konularda bilgi alışverişi yaptık. Ama ortak sevdamız her zaman Türkiye ve Eskişehir. Genel ziyaretten ve Eskişehir konularından bahsettik. Tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
    Ziyaret, çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@