Eskişehir'deki TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek? AK Parti'den açıklama geldi

Eskişehir'de TOKİ’nin Vadişehir – Mamuca mevkiinde yaptığı konutların ne zaman teslim edileceği ile ilgili şantiyeyi ziyaret eden AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak'tan açıklamalar...

SİYASET 27.06.2024, 15:24 27.06.2024, 15:28
Eskişehir'deki TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek? AK Parti'den açıklama geldi

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, TOKİ’nin Vadişehir – Mamuca mevkiinde bulunan şantiye alanını ziyaret etti. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Albayrak, proje ve konutların teslim tarihleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"1-2-4’üncü etaplardaki çalışmalar hemen hemen bitmiş durumda... 3’üncü etap çalışmaları da yıl sonuna kadar bitecek"
 
Çalışmalarda sona gelindiğini ve konutların teslim tarihi için gün sayıldığını söyleyen Albayrak, "Odunpazarı ilçemize bağlı Vadişehir - Mamuca mevkiinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan konutların şantiye alanını ziyaret ettik, yetkili arkadaşlarımızdan bilgi aldık. 1-2-4’üncü etaplardaki çalışmalar hemen hemen bitmiş durumda. 3’üncü etap çalışmaları ise yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak. Odunpazarı ilçemizde 3109 daireyi yıl sonuna kadar Eskişehirli hemşehrilerimize bir an evvel teslim etmek için ekipler var gücüyle çalışıyor" dedi. 

"15 bin civarında yeni konut kazandırılmış olacak"

Albayrak, "Projelerin tamamlanmasıyla birlikte TOKİ Eskişehir’de bugüne kadar toplam 15 bin civarı konutu hemşehrilerimize kazandırmış olacak. Dile kolay, 15 bin vatandaşımıza depreme karşı dayanıklı, yeni ve modern bir yuva… Daha Stadyum, hastane, camii ve kamu binalarımızı saymıyoruz bile. Devletimiz var olsun. Deprem riski olan şehrimizde 25 yılda yalnızca 24 daireyi dönüştüren Eskişehir Büyükşehir Belediyemizdeki ekiplere bahane değil hizmet üretmelerini tavsiye ediyoruz" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@