Eskişehir'in iki vekili birlikte dağıttı

Eskişehir'de Sücaaddin Veli Dergâhı'nda düzenlenen Muharrem lokması ve aşure dağıtımı etkinliğine AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan ve CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da katıldı. Gürcan ve Arslan birlikte aşure dağıttı. 

SİYASET 20.07.2024, 22:57 20.07.2024, 23:04
Eskişehir'in iki vekili birlikte dağıttı

Eskişehir'de Seyitgazi'de Sücaaddin Veli Dergâhı'nda Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği'nin düzenlediği Muharrem lokması ve aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Etkinliğe AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan ve CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da katıldı.Gürcan ve Arslan birlikte tezgah arkasına geçerek hazırlanan aşurelerin vatandaşlara ikramına yardım etti. 

Ayşen Gürcan, yaptığı paylaşımda, "Rahmet ayı Muharrem’de Sücaaddin Veli Dergâhı’nın bereket ve feyzini paylaşarak; bu sevgi, kardeşlik ve muhabbet kapısında canlarla birlikteydik.İçerisinde bulunduğumuz mübarek günlerde Muharrem lokması ve aşure dağıtımı için Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneğinin organize ettiği buluşmaya katılmaktan dolayı mutluluk duydum. Başta dernek başkanı Hasan Ali Uzun olmak üzere katılan herkese teşekkür ederim. Aşure günümüz mübarek olsun, Hüseyni bir duruş hepimize nasip olsun" dedi. 

İbrahim Arslan da yaptığı paylaşımda, "Şücaaddin Veli’nin dergahında, Kerbela şehitlerimiz için tutulan Matem oruçlarımızın ardından yapılan aşure gününde canlarımızla birlikteydik. Tutulan oruçlar, yapılan ibadetler, edilen dualar ve dağıtılan lokmalar hak katında kabul olsun" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@