İbrahim Arslan'dan İmamoğlu'na özel hediye... "Büyük Ejderha"

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir araya geldi. Arslan, İmamoğlu'na Eskişehir'in lületaşından yapılmış özel bir pipo da hediye etti.

SİYASET 08.07.2024, 17:54 08.07.2024, 18:03
İbrahim Arslan'dan İmamoğlu'na özel hediye... "Büyük Ejderha"

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir araya geldi.

İbrahim Arslan ziyaretle ilgili paylaşımında, "Her Şey Çok Daha Güzel Olacak!İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na; tekrar seçildiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi nedeniyle, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerimi ilettim. Ziyaretim sırasında içten ve yakın ilgisini esirgemeyen değerli başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 

İmamoğlu'na Eskişehir'den "Büyük Ejderha" hediyesi ile gitti

Arslan'ın ziyaretinde İmamoğlu'na hediye ettiği lületaşı pipo da dikkat çekti. Türk mitolojisinde iyilik, bereket ve bolluğu temsil eden "Büyük Ejderha"dan esinlenerek özel olarak yaptırıldığı öğrenilen lületaşı pipoyu İmamoğlu'nun çok beğendiği belirtildi. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@