İnönü'ye yapılacak projeleri konuştular

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Ayşen Gürcan ve Fatih Dönmez'i ziyaret etti. Ziyaretlerde İnönü'de devam eden ve yapılacak projelerin istişare edildiği belirtildi.

SİYASET 19.07.2024, 00:36 19.07.2024, 00:43
İnönü'ye yapılacak projeleri konuştular

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Ankara'da TBMM'de AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Ayşen Gürcan ve Fatih Dönmez'e ziyaretlerde bulundu. 

Serhat Hamamcı, ziyaretlerde milletvekilleri ile İnönü'de yapımı devam eden ve yapılacak olan projelerle ilgili istişarelerde bulunduklarını ve bilgiler aktardığını ifade ederek, Prof.Dr. Ayşen Gürcan ve Fatih Dönmez'e İnönü'ye gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. 

Ayşen Gürcan da ziyaretle ilgili paylaşımında, "İnönü Belediye Başkanımız Serhat Hamamcı mecliste ziyaretimize geldi. İlçemize kazandırılacak eser ve hizmetler hakkında istişarelerde bulunduk. Ziyareti için başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Fatih Dönmez de paylaşımında, "İnönü Belediye Başkanımız Sn.Serhat Hamamcı ziyaretimize geldi. İlçemizde yapılacak çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi aldık. Nazik ziyaretleri için başkanımıza teşekkür ederim" dedi. 

Serhat Hamamcı, Ankara'da ayrıca Eskişehir'in eski valilerinden, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade ederek, "Misafirperverliklerinden dolayı Emniyet Genel Müdürü Sn. Erol Ayyıldız'a teşekkür ederim" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@