Murat Alparslan'dan İnönü'ye ziyaret... Serhat Hamamcı'nın projelerini inceledi

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Murat Alparslan İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’yı ziyaret etti. Alparslan ve Hamamcı ilçede yapılan projeleri yerinde inceledi.

SİYASET 13.09.2024, 17:11 13.09.2024, 17:16
Murat Alparslan'dan İnönü'ye ziyaret... Serhat Hamamcı'nın projelerini inceledi

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Murat Alparslan İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’yı ziyaret etti.

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Serhat Hamamcı, Ankara Milletvekili Murat Alparslan’a belediye başkanlığı tarafından göreve geldiği günden bugüne  gerçekleştirilen çalışma ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Alparslan, kısa süre içerisinde ilçeye kazandırılan projelerden dolayı Serhat Hamamcı’yı tebrik ederken Serhat Hamamcı da nazik ziyaretlerinden dolayı Alparslan’a teşekkür etti.

Murat Alparslan ve Serhat Hamamcı,  AK Parti İnönü İlçe Başkanı Gökhan Aydın, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek, tarihi ve turistik alanlar ile belediye tarafından ilçeye kazandırılan çalışmaları yerinde gezdiler, Alparslan projelerin yerinde de görüp bilgi aldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@