Serhat Hamamcı vatandaşlarla buluştu... Bir bir anlattı, tek tek dinledi

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Mahalle Buluşmaları kapsamında Çarşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yapılan çalışmaları anlattı, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

SİYASET 08.08.2024, 18:13 08.08.2024, 18:17
Serhat Hamamcı vatandaşlarla buluştu... Bir bir anlattı, tek tek dinledi

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Mahalle Buluşmaları kapsamında Çarşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yapılan çalışmaları anlattı, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. 

Çeşitli etkinlik ve programlarda ilçe sakinleri ile bir araya gelen İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçeye ve ilçeye bağlı mahallelere yapılan çalışmaları Mahalle Buluşmaları ile vatandaşlara anlatmak ve gelen talepleri dinlemek için Çarşı Mahallesi sakinleri ile Otosan evlerinde bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile yapılan toplantıda Serhat Hamamcı, ilçede tamamlanan ve yapımı devam eden iki önemli park, gece aydınlatmaları, sokak temizlikleri, çocuk sokağı, İnler mağarası merdivenlerinin yapımı, tarla yollarında devam eden çalışmalar, ilçe sakinlerinden gelen bank ve oturma gruplarının temini, TMO ve kantar alanının yapılması gibi birçok konuda yapılanları anlatırken mahalle sakinlerinin de talep ve isteklerini dinledi.

Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın mahalleye yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden mahalle sakinleri Serhat Hamamcı’ya teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@