İnönü'de ses getiren 'mahalle maçı' yapıldı

İnönü Belediyesi'nin bu yıl 8'incisini düzenlediği Hala Saha Futbol Turnuvası, İnönü'deki mahalle muhtarlarının derbileri aratmayan açılış maçı ile başladı...

SPOR 09.07.2024, 14:07 09.07.2024, 14:22
İnönü'de ses getiren 'mahalle maçı' yapıldı

Eskişehir İnönü Belediyesi'nin bu yıl 8'incisini düzenlediği Hala Saha Futbol Turnuvası, İnönü'deki mahalle muhtarlarının derbileri aratmayan açılış maçı ve büyük bir heyecanla başladı. 

Muhtarlar sahaya çıktı... İşte "mahalle maçı" diye buna denir

Eskişehir İnönü Belediyesi'nin bu yıl 8'incisini düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası yoğun ilgi ve büyük bir heyecanla başladı. 

Bu yıl turnuvanın açılışı ses getiren bir "mahalle maçı" ile başladı. İnönü'nün mahalle muhtarlarından oluşan iki takımın karşı karşıya geldiği açtaki heyecan derbileri aratmadı. Büyük heyecan ve coşkuyla geçen maç için "İnönü'de şimdiye dek yapılmış en büyük mahalle maçı" yorumları yapıldı. 

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve İnönü sakinlerinin büyük heyecanla izlediği maç sonunda dostluk kazandı. 

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Halı Saha Turnuvası ile hem vatandaşları kaynaştıran güzel bir etkinliğe imza attıkları hem de gençleri spora teşvik ettiklerini ifade ederek, "Güzel bir atmosferde başlayan turnuvamızda dostluk ve sporun kazanması dileğiyle tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı turnuvayı izlemeye davet ediyorum" dedi. 

Takım isimleri de dikkat çekti... Never Mind, Bozkurtlar, Atletico Akpınar... 

8. Halı Saha Futbol Turnuvası'nda muhtarların maçı sonrasında ilk gün gerçekleşen karşılaşmalarda Never Mind-Bozkurtlar takımını 7-5 yenerken,  Erdi Gündüz Mühendislik de Erenköy Gençlik takımı karşısında sahadan 8-5 galip ayrıldı. Diğer bir maçtada Yenice Mahalle -İnönü Gençlik takımını 13-2 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. 

Bu akşam da (9 Temmuz) turnuvada maçlar devam edecek. Saat 19.30'da başlayacak maçlarda, Possatspor - Oklubalıspor, Es Dereyalak - Atletico Akpınar, Buğra Mobilya - Manda Birliği karşılaşmaları gerçekleşecek. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@