Emirdağ'da feci trafik kazası! Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Emirdağ'da feci trafik kazası! TIR ve Eskişehir plakalı otomobilin çarpıştığı kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin Eskişehir Odunpazarı Belediyesi personeli Adem Belyurt'un babası, eşi ve kızı olduğu öğrenildi. Kazada bir kişi de ağır yaralandı.

TRAFİK 07.10.2024, 11:57 07.10.2024, 16:37
Emirdağ'da feci trafik kazası! Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde TIR ile Eskişehir plakalı otomobilin çarpıştığı kaza sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

H.A. (56) idaresindeki TIR, ilçenin Salihler köyü mevkisinde karşı istikametten gelen Nurcan Belyurt'un kullandığı Eskişehir plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Nurcan Belyurt, Fethi Belyurt ve Gülüzar Belyurt hayatını kaybetti

Kazada, Nurcan Belyurt ve araçta yolcu olarak bulunan 84 yaşındaki Fethi Belyurt olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan L.B.  ve 48 yaşındaki Gülizar Belyurt Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Gülüzar Belyurt'un da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi

Tır sürücüsü H.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Odunpazarı Belediyesi'nin acı günü... Belediye personelinin babası, eşi ve kızı kazada hayatını kaybetti  

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yayınladığı mesajda, "Dün gece yaşanan trafik kazasında değerli çalışma arkadaşımız Adem Belyurt’un babası Fethi Belyurt, eşi Gülüzar Belyurt ve kızı Nurcan Belyurt’u kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Adem kardeşimizin bu acı gününde yanındayız. Merhumlara Allah’tan rahmet, Adem Belyurt’a ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@